top of page

Het leven nodigt je uit wakker te worden aan je geboorte recht: zo groot te worden als je in wezen bent.

Er is echter een grote verwarring ontstaan zodra je geboren werd. Het leek veiliger om klein te blijven in de overweldiging die ieder mens ervaart bij het geboren worden. Er is sprake van machteloosheid en de enige optie is dit te overleven. Maar in feite wordt je je hele leven achterna gezeten door dat wat je zelf kwijt bent geraakt. 

Ik werk met jou aan WELKOM. Hoe heet jij jezelf welkom? Hoe kun je je verzoenen met je lot? En hoe geef je betekenis aan de symbolen in jouw leven (je moeder, je vader, je fysieke of bijv. een psychische klacht). Hoe leer je insluiten en je te verzoenen met hoe het is.

 

Vervolgens leer je over GETUIGESCHAP, hoe kun je aanwezig zijn met en bij jezelf, zonder dat je samenvalt met dat wat zo overweldigend is.

 

Kun je de UITNODIGING van je uiterlijk landschap aannemen? (het probleem waar je voor staat?) en durf je dit van binnenuit gaan leven? 

En de volgende stap die we maken gaat over ORDENING. Hoe kun je plek geven aan dat wat je denkt, voelt en beleefd? Hoe kun je leren blijven en het ongemak verduren? Wat en waar ben jij? En wat wordt waar gevoeld. Leer over het verschil tussen je buitenwereld (uiterlijk gemanifesteerde landschap) en je binnenwereld (het Innerlijke droomlandschap)Hoe kun je het midden van het midden vinden zodat je geankerd wordt in de aarde en gevonden door de inspirerende kracht.

Een sessie duurt 120 min 

Ik maak gebruik van diverse technieken/methoden, geleide mediatie, systemic ritual, clean language, chi-kung, en zen-Shiatsu. 

Een online coaching sessie duurt 75 minuten. 

 

Wil je meer weten over wat Shiatsu is, kijk deze trailer of deze films

Ik geef ook Online trainingen.

De weg naar je natuurlijke kracht 

   Boek een Sessie met Christel bij:

 • Terugkerende fysieke of emotionele  klachten

 • Grote veranderprocessen

 • Zingevings vraagstukken

 • Er zit meer in je, maar het komt er niet uit

 • Gevoelens van leegte

 • Chronische vermoeidheid

 • Rouw

 • Seksuele problemen

 • Burn-out

 • Depressie en/of paniekaanvallen

 • Problemen met ouder worden of verlies van vitaliteit

Er is geen scheiding van lichaam en geest. Zen Shiatsu is een zeer effectieve manier om dit aan den lijve te ondervinden. Het is een vorm van massage waarbij door zachte, maar intense druk ("supportive pressure") de Ki-stroom gestimuleerd wordt om weer natuurlijk en oorspronkelijk te gaan stromen. Shiatsu is verankerd in de TCM (Traditional Chinese Medicine) en gaat uit van o.a. meridianen en  de 5- elementen theorie (water, aarde, vuur, metaal en hout). De Zen Shiatsu vorm die ik praktiseer is Japans en wordt gegeven op een Futon. 

 

Voor mij is het ervaren van bedding en diep 'door het lichaam heen vallen en daar leren rusten", de grootste helende werking van Zen Shiatsu. Dit gevoel van bedding ervaren versterkt je lichaamsbewustzijn. En lichaamsbewustzijn heb je hard nodig om het 'getetter' in je hoofd te leren stillen. Vooral in tijden van 'niet-weten', emotionele instabiliteit en grote transformatie processen. Lichaamsbewustzijn is onontbeerlijk op het pad van   persoonlijke groei en wijsheid. 'Supportieve pressure' gegeven vanuit de Hara, zo kenmerkend voor Shiatsu   is hier  een prachtig instrument voor.

Wil je meer weten over wat Shiatsu is, kijk deze trailer of deze films

Wat is Zen Shiatsu?

Tarief:

Per sessie 105,00*

Wil je een zakelijke factuur; 127,05,- incl 21 % btw

Meer info? klik hier

*Een deel van de behandeling (Shiatsu) wordt door je zorgverzekeraar vergoed, mits je aan vullend verzekerd bent.

Traject

Afhankelijk van de aard van je klacht is het meestal voldoende om 5 x voor een Complete Meershiatsu Sessie af te spreken verspreid over een aantal maanden. Ik neem ruim de tijd en zal je proces nu en dan ondersteunen met een verslag met daarin kleine huiswerkopdrachten. Na 3 x evalueren we hoe het met je gaat, hoe we verder gaan en of er meer nodig is.   Op het moment dat je voelt dat je van koers raakt, maken we een nieuwe afspraak.

bottom of page