Lezing 2 oktober Waterkant Alkmaar

aanvang 20:00-22:30

Incl. boek + goodiebag.

Klik hier

Vallei-training voor Vrouwen

Vallei-orgasme (VO) is een online training op het gebied van seksualiteit (levensenergie). Het gaat over 'zachter worden naar jezelf, minder je best doen en je voels-bewustzijn vergroten. Als wij, vrouwen ons lichaam beter bewonen, vallen wij samen met onze intuïtie en scheppende kracht.

 

 In het Westen kennen wij alleen 'voortplanting-seksualiteit'. Deze cursus gaat over 'transformatie seksualiteit'. Seksuele energie leren inzetten t.b.v. je eigen gezondheid en vitaliteit. Het is een inspirerende cursus die je (Westerse) kijk op seksualiteit voor altijd zal veranderen. Je wordt er niet alleen wijzer van, maar ook vitaler en blijer.

Online training

De VO online training is ontwikkeld door o.a. Tao-trainer Reinoud Eleveld. Je traint je jezelf in de beslotenheid en veiligheid van je eigen slaapkamer. Twee wekelijks krijg je een podcast toegestuurd met een theoretisch kader en een huiswerkopdracht. Deze podcasts zijn nu voor altijd van jou. Dus je kunt net zo lang over je huiswerkopdracht doen als je nodig hebt. Hieronder kun je een voorbeeld beluisteren van een mediatie, als belangrijk onderdeel van de training.​​​​ 

 

 

 

 

Je krijgt 50 euro korting  als je de cursus via mij aanschaft. Je betaalt dan ipv 247- 197,- euro. Christelvandermeer-50. Klik op onderstaande link als je de cursus wilt aanschaffen. Mail me als je nog vragen hebt.

Vallei Training

Meer energie, wijsheid en levenslust

 

Vallei-orgasme (VO) is een online training op het gebied van seksualiteit (levensenergie). Het gaat over 'zachter worden naar jezelf, minder je best doen en je voels-bewustzijn vergroten. Als wij, vrouwen ons lichaam beter bewonen, vallen wij samen met onze intuïtie en scheppende kracht.

 

 In het Westen kennen wij alleen 'voortplanting-seksualiteit'. Deze cursus gaat over 'transformatie seksualiteit'. Seksuele energie leren inzetten t.b.v. je eigen gezondheid en vitaliteit. Het is een inspirerende cursus die je (Westerse) kijk op seksualiteit voor altijd zal veranderen. Je wordt er niet alleen wijzer van, maar ook vitaler en blijer. Het is een "betamelijke" training: dit wil zeggen, altijd in de privacy van je eigen slaapkamer- alleen!!. Het is een training die gaat over het toe-eigenen van je eigen seksuele stroom en je leert de technieken alleen (zonder iemand daarbij). Ook leer je er over de zevensluiers (zie link hieronder)

Een rijk online platform

De VO online training is ontwikkeld door o.a. Tao-trainer Reinoud Eleveld. Je traint je jezelf in de beslotenheid en veiligheid van je eigen slaapkamer. Twee wekelijks krijg je een podcast toegestuurd met een geweldig interessant theoretisch kader en een huiswerkopdracht (heel ontspannend). Deze podcasts zijn nu voor altijd van jou. Dus je kunt net zo lang over je huiswerkopdracht doen als je nodig hebt. En de cursus blijft van jou, een leven lang!

KLIK HIER VOOR DE CURSUS MET KORTING !

Code: Christelvandermeer-50  ipv 247- 197,- euro. .

Mail mij als je nog vragen hebt​​

Wil je meer leren over de zevensluiers en hoe deze toe te passen in je relatie?  Er is een mooi programma ontwikkeld door vallei. Ipv 57,- euro betaal je 47 euro. 

Wil je meer leren over wat een Burn out is en hoe je beter met je energie om kunt gaan?  Er is een mooi programma ontwikkeld door vallei. Ipv 97,- euro betaal je 87,- euro. 

"Alsof er diep van binnen een bron geopend wordt, waar je de rest van je leven plezier van hebt"

Krachtbron

De ontdekking dat je niet alleen bent, maar samen op weg, is van onschatbare waarde 

 

Het Online Vallei programma van 8 delen  train je altijd alleen, in de privacy van jouw eigen slaapkamer. Ervaring leert dat het heel fijn is om daarnaast ervaringen en kennis uit te wisselen met andere deelnemende vrouwen. Krachtbron bestaat uit 6 Live trainingsavonden of een 2-daagse intensive. Je kunt er vragen stellen en er worden aanvullende waardevolle oefeningen gedaan waardoor het huiswerk ondersteund wordt.  Krachtbron verankert alles wat je Online leert dieper en steviger. Het delen en uitwisselen met andere vrouwen is helend en  een verrijking voor jezelf. Het is een ervaring om nooit meer te vergeten, alsof er diep van binnen een bron geopend wordt, waar je de rest van je leven plezier van hebt.  

Data: 2-daagse KRACHTBRON:  20-21 maart. 2021 (plus 8-delig online programma)

                                                       

10:00-18:00 't oude Raethuys
 

We doen o.a.lichaamsgerichte oefeningen, Chi-kungs, Helende klanken, geleide meditaties en inquiries.

347,-incl. 21% btw -als je het 8-delige online programma reeds in huis hebt​​​​. Als je voor de tweede keer meedoet, dan krijg je 27 euro korting. 

544,- incl. 21% btw- +2 daagse + het 8- delige Vallei

Online programma t.w.v. 247,- incl. korting van 50 euro.

Wat deelnemers over Krachtbron zeggen:

"Christel verzorgt een veilige sfeer in de groep met compassie voor iedere vrouw individueel. Door afwisseling tussen theorie, lichaamswerk en uitwisseling raakt niemand in verlegenheid en blijft de energie tijdens de bijeenkomst stromen"

 

Wat leer je?

 • Hoe krijg je meer contact met je lichaam?

 • Hoe wordt je intens en energiek oud?

 • Hoe maak jij jouw seksuele stroom weer eigen?

 • Hoe je overgangsklachten verbeterd?

 • Hoe je je sensualiteit terug vindt en/of durft leven

 • Hoe je intens en sappig oud kunt worden

 • Hoe je je hart en baarmoeder verbindt

 • Minder je best doen, minder controle, meer overgave

 • Wat je je dochters en zonen kunt vertellen

 • Dat je altijd al heel was, ondanks evt. trauma

 • Dat je je veilig mag weten in jouw diepste zijn

 • Dat het allemaal luier en makkelijker mag en niets moet

 • Hoe je energie op peil houdt

 • Dat je verbonden bent, altijd!

 • De magie van sisterhood

         ........

Testimonials

"Ha Christel, ik wil je nogmaals bedanken voor de sessie die ik vorig jaar bij je heb mogen ervaren. Je hebt mij toen een aantal boodschappen meegegeven waarbij ik het gevoel had dat je die voor mij 'channelde' die mij heel erg zijn bijgebleven en waardoor mijn leven enorm is veranderd. Jij hebt een rol gespeeld in het proces van mij om te gaan staan en doen wat ik kan bijdragen voor anderen. Dank je wel daarvoor."

— Calou

© 2019 Christel van der Meer

CHRISTEL VAN DER MEER | Schapenlaan 7a | 1862 PW | Bergen | 0624697082

|  KVK:  62429566Shiatsu Vereniging NL:201051 |  Licentienummer RBCZ: 911273R | Meershiatsu is geregistreerd  bij het GAT Voor Klacht- en tuchtrecht: als u een klacht heeft kunt u zich hier of bij  Shiatsu Vereniging Nederland  melden. 

 • Black Facebook Icon