top of page
rollup-banner-4.jpeg

M'n Levenselixer Oerbouillon

Meer kracht, energie en gronding 

Veel van mijn werk gaat over de Nier-Jing. De essentie energie van de Nieren. Deze energie is verbonden met het element water, waarin al het leven ontstaat.  Als de Nier-energie goed stroomt voel je je stevig geankerd in het leven. De Nier-Jing (de essentie energie van de Nieren)  is heel speciaal. Het is het cadeau van je (voor)ouders; het is basis van je levensenergie. Deze energie wordt elk jaar dat je ouder wordt een beetje minder en het is daarom belangrijk om zorgvuldig met deze energie om te gaan volgens de Oosterse geneeswijzen. 

 

Welnu:
Je kunt de energie van de Nieren op peil houden met Shiatsu, Do-In, maar ook met de Taoistische Vallei technieken en met ... je raadt het al:......Oerbouillon.

Want een goede gelatineuze bottenbouillon ondersteunt de Nier-Jing volgens oude Chinese wijzen en Paul Pitchford geroemd auteur van het boek "Healing with Whole Foods". Dit zou zelfs 'levensverlengend' zijn. Bottenbouillon wordt niet alleen door de Chinezen, maar ook  door vele andere volkeren van over de hele wereld gezien als  een waar Levenselixer. 

In 2016 ben ik in eerste instantie voor mij zelf Bottenbouillon gaan brouwen, maar dit nam een vlucht en er ontstond bijna 'als vanzelf'  een heus product wat nu sinds 2017  bij Bio winkels in de schappen ligt. Er is een Runder en een Kippen variant. Allebei vol collageen, goed voor huid, haar, bloedopbouw, darmen en gewrichten.  Onlangs won ik er 2 prijzen mee (zie foto hieronder).  

 

Ook al lijkt het produceren van Oerbouillon iets heel anders dan het werk in mijn Praktijk. Voor mij hoort het bij elkaar. Ik zie mijzelf als een echte natuurgenezer. Naast dat ik mensen gids op hun levenspad en met mijn handen aanraak vanuit 'bron', brouw ik ook  levenselixers!

gelatine%20jpg_edited.jpg

Op de foto rechts zie je Michaël Wilde, jury voorzitter van de Bio productverkiezing van 2021.

Op de foto hierboven, zie je de Magie van Oerbouillon: gelatine (collageen).

IMG_1677.JPG
bottom of page