top of page

Gids jezelf op je levenspad

Stap uit het denken

Hoe te stoppen met de maalstroom in je hoofd? Breng jezelf in de juiste staat van zijn. Leer landen in het hier en nu door je lichaamsbewustzijn te vergroten.

Meer vertrouwen

Leer op jezelf vertrouwen. De enige die jou werkelijk kan helpen, ben jij zelf. Het enige dat je nodig hebt, zijn de juiste tools. Zodra jij je lichaamsbewustzijn vergroot, zul je als vanzelf meer vertrouwen ervaren.

Minder angst

Soms is het leven zo overweldigend. Leer jezelf ankeren. Leer jezelf voeden met wat je ten diepste nodig hebt. Leer insluiten wat je uitgesloten hebt, zodat jij gaat stromen!

Scherm­afbeelding 2023-03-27 om 13.20.41.png

Vergroot je Lichaamsbewustzijn

Dao Yin (Do-In) betekent gids in het Chinees. Het gaat over de weg die zich ontvouwt en het verwijst naar een fysieke inwijdingsweg: een serie oefeningen die Ki optimaal doen stromen:

Do-In

Zo vaak loop je vast in de stemmen in jouw hoofd. Soms lukt het ze tijdelijk te stillen of te vervormen, maar hoe je het ook wendt of keert: voordat je het weet komen ze net zo hard weer terug.

Wil je werkelijk persoonlijk ontwikkelen, is het nodig dieper te kunnen voelen in je lichaam. Dit brengt je in het hier en nu en geeft je een heldere blik op de werkelijkheid.  Het helpt je in te zien hoezeer jouw buitenwereld een reflectie is van jouw binnenwereld. En hoe meer innerlijke vrede, h