Women's Wisdom Jaartraining I

Verschijn voor jezelf

femaleface_edited.png

Over veiligheid & insluiten

Het samenkomen met andere vrouwen in absolute veiligheid en de juiste ordening, biedt je de kans meer vertrouwen te ervaren en samen te vallen met jezelf. In de ontmoeting met de ander, vind je toestemming en compassie voor wat er in de schaduw leeft, waardoor je leven beter zal stromen. Je leert lopen over het pad van controle naar overgave; hoe leer je insluiten, dat wat je uitgesloten had? En: kun je jezelf volledig toestemming geven voor wat je voelt en wie je bent? Op deze manier werk je niet alleen toe naar je eigen zelf-realisatie maar draag je ook bij aan de realisatie van de ander. 

 

Jaartraining 2022 is reeds vol en gestart...

Programma

Elke keer dat we samenkomen, heb ik een programma voorbereid en stem ik dit af op wat er leeft, op de dynamiek in de groep en wat er ter tafel komt. Ik werk met name met 'embodiment', naast een theoretisch kader, werk ik lichaamsgericht, o.a.met het hart-bekken-middenrif, en de mogelijke blokkades en weerstand, die zich daar heeft vastgezet. 

 

We doen gerichte oefeningen alleen en in tweetallen. Ik werk met v isualisaties, ordening en plek via systemisch werk (opstellingen), o.a. met het rituele levenswiel. (Emotioneel) lichaamswerk, Shiatsu - Do-in -Chi-kungs - en af en toe zul je een kleine 'thuiswerk' opdracht krijgen.  Er is een ochtendprogramma, vervolgens lunchen we gezamenlijk van 1300-14:30 (incl. korte wandeling of rustpauze) En daarna gaan we weer aan de slag met elkaar tot ong. 17:30, uiterlijk 18:00.

Praktisch en financieel

Women's Wisdom jaartraining I bestaat uit 8  “trainingsdagen" tot eind november 2022. Een dag duurt van 10-18:00 en is incl. Lunch (verzorgt door lunchroom 'Echt'). Het traject kost 897- euro incl. 21 btw en incl. lunch. Het vindt plaats in mijn groepsruimte in het centrum van Bergen. Het is mogelijk om het bedrag in delen te betalen, maar "JA zeggen" geeft de commitment voor de hele reis tot eind november 2022 (ook al ben je er een keertje niet bij).

 

Groepsgrootte

De groepsgrootte 8-12 vrouwen max. is van belang i.v.m. groepsdynamiek en effectiviteit. Er zullen diverse vrouwen van alle leeftijden meedoen. Het is een groot geschenk om 'de ander' in dit veilige kader te mogen ontmoeten. Bedding te vinden bij een gemêleerde groep vrouwen en jezelf in de spiegel van de ander te ontmoeten. De groep biedt jou precies wat jij nodig hebt voor jouw groei. 


Data 2022

  

  • Zondag 6  februari  2022

  • Zondag  6 maart  2022

  • Zondag 10 april 2022 

  • Zondag 15 mei 2022

  • Zondag 5 juni 2022 

(optioneel Informeel samen zijn in juli)

  • Zondag 25 september 2022

  • Zondag 23 oktober 2022

  • Zondag 20 november 2022

(optioneel Informeel samen zijn in dec.)